ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, γίνεσαι ιδιαίτερα γλυκός, καλοπροαίρετος αλλά και με συναισθηματική αυτοπεποίθηση! Εκτιμάς έμπρακτα, αυτά που έχεις και αυτά που σου προσφέρουν! Εκμεταλλεύεσαι τις εμπειρίες που είχες μέχρι τώρα και βρίσκεις λύσεις και ευκολίες σε ότι σε απασχολούσε, ιδιαίτερα όσον αφορά οικογένεια και σπίτι! Επικεντρώνεις τη σκέψη σου σε προσωπική ζωή, στα άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και γενικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα φέρνει ερωτικές επικοινωνίες και χαρμόσυνα μηνύματα, από το συναισθηματικό παρελθόν! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε κάποια παλιά σου αγάπη, λόγω κάποιων αναμνήσεων που τώρα ξυπνούν! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το πρώην ταίρι σου, το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντισμός και αποκάλυψη συναισθημάτων! Αν συζείς, ο σύντροφος θα σε εκπλήξει με την τρυφερή του, αγαπησιάρικη στάση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα, να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντός και να λύσεις σημαντικά για σένα θέματα! Οικονομικά θα σε απασχολήσει μία υπόθεση, που έχει να κάνει με ακίνητο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, πραγματοποιεί στόχους κάθε είδους και επιπλέον εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις! Είσαι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους και θα καταφέρεις σίγουρα να απολαύσεις την ημέρα, με καλή παρέα! Ασχολήσου σήμερα, με τηλεφωνήματα που πρέπει να κάνεις ή μηνύματα πρέπει να στείλεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έρχεται μία νέα γνωριμία, που ίσως «προωθηθεί» από τα αδέρφια σου ή μία συνάντηση με έναν πολύ γοητευτικό γείτονα, που ήδη σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, θα πετύχεις συναισθηματική βελτίωση και σιγουριά για την σχέση σας! Γενικά, είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός και επιθυμητός, λόγω της πνευματικότητας, της εξυπνάδας, του χιούμορ και της ευφράδειας σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν μπορείς σήμερα να συγκεντρωθείς, σε θέματα που απαιτούν προσοχή, πρακτικότητα και επιμονή! Ωστόσο η οξυδέρκεια σου, θα σε βοηθήσει να τελειώσεις έγκαιρα τις υποχρεώσεις σου! Μην είσαι τόσο σπάταλος, χωρίς ουσιαστικό λόγο, την σημερινή ημέρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα φέρει σε σένα φίλε Τοξότη, λύσεις, ευκολίες και εύνοια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Θα στρέψει αποτελεσματικά την σκέψη σου σε ό,τι κατέχεις και εκτιμάς, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις υλικές και πνευματικές σου αξίες. Σήμερα λοιπόν, καταφέρνεις να κάνεις την θεωρία, πράξη και ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου, αφού όλα έρχονται σταδιακά στα μέτρα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις που κάνεις με τον σύντροφο είναι σαφώς πιο πρακτικές, καθόλου επιπόλαιες και φυσικά αποτελεσματικές! Νιώθεις ξανά σιγουριά και του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ουσιαστικές γνωριμίες, που ναι μεν θα εξελιχθούν αργά, αλλά θα σου δώσουν αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη στον έρωτα! Πιθανή γνωριμία με άτομο γοητευτικό και ευκατάστατο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, τα πράγματα είναι σχετικά στάσιμα, ωστόσο οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις τρόπους και ιδέες, να αυξήσεις το εισόδημα σου, μέσα από χρηματοοικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact