ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη συγκέντρωση απαιτείται τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, καθώς θα χρειαστεί μιας πλήρης ανακατάταξη σε όλα τα ζητήματα, προκειμένου να μπουν στη σωστή τροχιά που θα οδηγήσει σε εξέλιξη και πρόοδο. Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις κινήσεις που αφορούν συζητήσεις οικογενειακών προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε μου, θα πάει καλύτερα, αν σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σου και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στον κοινό σας χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις σου σήμερα, Παρθένε, και καλύτερα ν’ αφήσεις για αργότερα συμφωνίες, συνεργασίες και γραφειοκρατικά θέματα. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, κυρίως επειδή θα έχεις βελτίωση στα έσοδά σου

ΖΥΓΟΣ
Οι μεγάλες αλλαγές, Ζυγέ μου, αυξάνουν τις απαιτήσεις, οι υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο διπλασιάζονται κι ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται όλο και πιο σκληρός. Δείξε προσοχή στην οργάνωση του προγράμματός σου, προκειμένου ν’ ανταπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, Σκορπιέ, και βρίσκονται λύσεις για τη διευθέτηση τους. Το ερχόμενο διάστημα σού προσφέρει δυνατότητες για ανάκαμψη των δημοσίων σχέσεών σου και ξεκαθαρίσματα των φιλικών σου καταστάσεων. Θα υπάρξει μια μεγάλη ανάσα αισιοδοξίας, ιδανική για να αναζωπυρώσει την ενεργητικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, πολλά πράγματα στη σχέση σου θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις που σου κλέβουν χρόνο, ώστε ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε κυνηγούν από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις απρόσεκτες αγορές και προχώρα μόνο στις απαραίτητες οικονομικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Η οικογένεια δείχνει να σε απασχολεί τώρα πολύ με σχέδια γύρω από αυτή, την προώθηση των οποίων καλείσαι να φροντίσεις με ποικίλους τρόπους. Τα δύσκολα που έχεις περάσει, απομακρύνονται και μπορεί οι θετικές επιρροές να μη φαίνονται ακόμη, αλλά είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού σήμερα η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Τοξότη, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα για την αντιμετώπιση οικονομικών προβλημάτων του παρελθόντος, που σε ακολουθούν μέχρι σήμερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact