ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές δυσκολίες κι αβεβαιότητες, Αιγόκερέ μου, σε κουράζουν κι εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία κι υπομονή, ώστε να μην παραμελήσεις το πρόγραμμα που μέχρι τώρα ακολουθείς με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Το κοινωνικό σου σκηνικό σταδιακά βελτιώνεται και βιώνεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Αιγόκερε, σήμερα να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, ενώ οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά επίσης ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκκρεμότητες και καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις σήμερα, Υδροχόε μου, σε οδηγούν να κάνεις πολύ υπομονή, δοκιμάζοντας το νευρικό σου σύστημα. Μεγάλες παρανοήσεις που φέρνουν αναβολές, σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις, για ν’ ανταπεξέλθεις. Μην αγχώνεσαι όμως, αφού στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Υδροχόε, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά κι η γοητεία σου, θα ξεχωρίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα προκύψουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις από το μηδέν. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα’ αντιμετωπίσεις. Καλό είναι ν’ αποφύγεις τις άσκοπες οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ
Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, Ιχθύ, κι έρχεται μια νέα περίοδος που θα σε ξεκουράσει, φέρνοντας ηθικές κι υλικές απολαβές, καθώς και γνωριμίες με ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν για ν’ αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Φρόντισε όμως για την ξεκούραση σου και βάλε όρια στις καταστάσεις, ώστε ν’ αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά από τις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να σ’ ευνοεί από το Σκορπιό, Ιχθύ, μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, που ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, ενώ εσείς που τώρα αναζητάτε εργασία, έχετε την ευκαιρία να κάνετε συναντήσεις κι επαφές, οι οποίες θα αποδώσουν μελλοντικά. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact