ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Μπαίνεις σε μια πολύ καλή περίοδο, Κριέ, και οι ερχόμενες ημέρες έχουν κάποια θετικά στοιχεία. Από τη μια, φίλοι και οικογένεια σε αγαπούν, σ’ εκτιμούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, κι από την άλλη, οι διευθετήσεις συμφερόντων σε βρίσκουν σε πολύ καλή θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και για αρχή πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις μελλοντικά τη σχέση σας, αλλά και καθημερινά εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις προβλήματα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να αντιμετωπισθούν με σοβαρότητα, καθώς δείχνουν συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ
Το κλίμα των ημερών, Ταύρε μου, προμηνύεται δύσκολο. Οι συνθήκες ζορίζουν περισσότερο απ’ όσο περίμενες, οι προσδοκίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες σε όλα τα επίπεδα κι εσύ παλεύεις ν’ αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις σήμερα περισσότερη προσοχή στη σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, αφού ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Προβληματίσου για το πώς θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η δημιουργικότητά σου, Δίδυμε, έχει παραμεληθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων, που δε σου αφήνουν περιθώρια για δράση. Αυτό τώρα βελτιώνεται και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Η κατάσταση αλλάζει, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και συνέπεια, χωρίς να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να προχωρήσεις σε συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Αν δεν κάνεις περιττά έξοδα, να ξέρεις ότι το μέλλον θα αποδειχθεί αρκετά θετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η ώρα, Καρκίνε μου, να βάλεις σε τάξη όσα παραμένουν σε αναμονή εδώ και καιρό. Οι λύσεις θα είναι αποτέλεσμα των εμπειριών που αποκόμισες όλο αυτό το διάστημα και θα δώσουν διέξοδο σε προβλήματα ουσιαστικής σημασίας που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου. Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αποκαθίσταται κι οι επιρροή των άλλων πάνω σου γίνεται με θετικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε, Καρκίνε μου, τις ευθύνες της υπόλοιπης καθημερινότητάς σου, που «κλέβουν» χρόνο από τη σχέση σου και φέρνουν άγχος στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ. Εξέτασε τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο, Λέων, σ’ ευνοεί αρκετά και τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σένα, ενώ μάλιστα υπάρχει η προοπτική να πάνε καλύτερα. Κάποιες δυσκολίες που παραμένουν ακόμη για λίγο, αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας, στην οποία παρουσιάζεται έντονη νευρικότητα, που δυσκολεύει καταστάσεις και τη συνεννόηση για θέματα παιδιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ξεχαστεί. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και μη απαραίτητες αγορές. Πρόσεξε, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμούΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact