ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Καρκίνε, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Καρκίνε μου, το έντονο ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι όμως και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Καρκίνε, αφού έχεις δρομολογήσει τα θέματά της με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα κινηθούν ικανοποιητικά. Στα οικονομικά σου, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα, που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητά σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές, κάπως προβληματικές, καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, Παρθένε. Προφανώς, δεν γνωρίζεις κάποια νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πως να κινηθείς. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και παρατήρησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις τη σωστή εξήγηση για όσα συμβαίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς, Παρθένε μου, η ερωτική σου διάθεση σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη! Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, λοιπόν, τώρα, που οι συνθήκες μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται, να συμπεριφερθείς ανάλογα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact