ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μία φιλική σου κατάσταση, Ζυγέ μου, έχει φτάσει σε σημείο, από το οποίο μόνο μία ανατροπή μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις. Μην αργήσεις να την πραγματοποιήσεις, αφού όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δεν αξίζει να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε θίγουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν, Ζυγέ, και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου! Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που σήμερα θα έχεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και έχε προγραμματισμό για να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις, που φαίνεται να σε δυσκολεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ μου, να ξεκαθαρίσεις όσα βρίσκονται σε αβεβαιότητα και να πάρεις αποφάσεις για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι, προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που ίσως σε κάνουν να προβληματίζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, αρκεί σήμερα να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις, και ειδικά αυτές που έρχονται από το παρελθόν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί μια μερίδα των συγγενών σου να μη σου προσέφερε αντίστοιχα στο παρελθόν, αυτά όμως έχουν πλέον τελειώσει και το αύριο σου επιφυλάσσει ανταμοιβές για την καλή σου πρόθεση και την ανθρωπιά στη συμπεριφορά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί κανένας να σε συγκρατήσει! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταματάς την αναζήτηση, διότι η εύνοια της Αφροδίτης τώρα σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να μη σε πιάσει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι πλανήτες, Αιγόκερε, σου χαρίζουν την εύνοιά τους και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου για εξέλιξη και πρόοδο, σε όλους τους τομείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τις δημιουργικές σου ιδέες, που πρέπει να οδηγηθούν στην πραγματοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερέ μου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα πάει πολύ καλά, Αιγόκερε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact