ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει ξαφνικά και μια κρίση σε βρίσκει σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βάλεις σε τάξη όσα εξαρτώνται από σένα, τώρα που υπάρχει χρονικό περιθώριο. Να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσεις πλήρως τα εμπόδια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, Κριέ μου, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, καθώς με τέτοια συμπεριφορά θα έρθει η απομάκρυνση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Κριέ, στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για ακόμη μία φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις διαρκώς δυσκολεύουν, Ταύρε, εξαιτίας της τεράστιας ασυνέπειας τρίτων προσώπων, που αντιμετωπίζεις. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και σε γυρίζουν διαρκώς πίσω, φέρνοντας πολλά εμπόδια. Δείξε ψυχραιμία και μην υπερβάλλεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα άστρα δείχνουν πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε. Καλό, λοιπόν, είναι, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε κάποιες καταστάσεις να ισορροπήσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ταύρε μου, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς όμως να προχωρήσεις σε προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί διαρκώς, Δίδυμε, με αμέτρητες υποχρεώσεις, γεγονός που φέρνει σε δεύτερη θέση τις προσωπικές σου ανάγκες, οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες. Μην υπερβάλλεις, αλλά προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται άμεση κάλυψη και άφησε τα υπόλοιπα στο χρόνο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις μετά, ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Μην απαντήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, πριν τις μελετήσεις καλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact