ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια ξαφνική αναβάθμιση, Λέων, μαζί με οφέλη έρχονται από μια απροσδόκητη πηγή, ενώ δυναμικές προσεγγίσεις εντυπωσιάζουν και φέρνουν ανατροπές. Προσοχή και καλή προσπάθεια φέρνουν θετικότατα αποτελέσματα. Το ωροσκόπιό σου δείχνει, όλα να δρομολογούνται και να έρχονται κέρδη. Η διαίσθηση και σήμερα βοηθάει σε σωστή αξιολόγηση και εκτίμηση των καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει ο έρωτας που θα κερδίσει την καρδιά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σήμερα, Λέων μου, στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα (δεν το θέλουμε αυτό). Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ανεξαρτησία σου, Παρθένε, βγαίνει προς τα έξω με επιτακτικό τρόπο, γεγονός που δυσαρεστεί φίλους και συνεργάτες. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους (λίγο ακόμη, ΟΚ, εκεί) διότι, σήμερα ή σταδιακά, θα οδηγηθείς σε κοινωνική απομόνωση, από την οποία θα δυσκολευτείς πολύ να ξεφύγεις. Ελπιδοφόρα νέα από το οικογενειακό περιβάλλον δίνουν νέα ώθηση στα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και άφησέ τον να προσπαθήσει να σου φτιάξει τη μέρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους με τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις (ακούγονται κρουστά στο παρασκήνιο) την σχετική οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι συγκυρίες, Ζυγέ, είναι θετικές σήμερα για την πραγματοποίηση κάποιας συμφωνίας. Λάθος πληροφορίες όμως σου αποσπούν αρνητικά την προσοχή και υπάρχει κίνδυνος ματαίωσης. Μάθε περισσότερα στοιχεία πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, καθώς η ασάφεια φέρνει παρανοήσεις με ολέθρια αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, θα πάρουν άλλη τροπή (ναι, αλλά ποιά τροπή, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, σε κρατώ σε αγωνία, ε; άντε θα σου πω) προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Στο ωροσκόπιό σου φαίνεται, πως μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, αυτές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τα ήδη υπάρχοντα οφέλη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact