ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου

Έρχονται χαρούμενα νέα και αισιόδοξες ειδήσεις! Αλλά όχι μόνο…

Με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Δία, ετοιμάζει την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου, Κριέ, να διαπιστώσεις γιατί δεν πήγαν τα πράγματα όπως περίμενες σε οδηγεί σε πλήρη αναθεώρηση της στάσης σου. Σου τα λέω σταράτα. Από δω και πέρα η σοβαρότητα και η συγκέντρωση θα έχουν την πρώτη θέση στο πρόγραμμά σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν πολύ σύντομα. Κάτι καινούργιο προβλέπεται να κάνει την είσοδό του και υπόσχεται πολλά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα (έστω ένα, για το χατίρι μου) και να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις μια ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το διάστημα, Ταύρε, που αδυνατούσες να πάρεις αποφάσεις έχει φτάσει στο τέλος του. Τώρα, είσαι σε ετοιμότητα για δράση και ξέρεις πολύ καλά τη διαδικασία. Ευκαιρίες έρχονται, μαζί με βοήθεια από απρόσμενη πηγή. Επιπλέον, λύσεις θα δοθούν σε πολλά ζητήματα με άμεσο και αποφασιστικό τρόπο. Ένας νέος κύκλος δράσης ξεκινά και φέρνει – χμμμ – μεγάλες απολαβές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις εσύ τις καταστάσεις, που θα οδηγήσουν καλύτερα τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ταύρε μου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα άστρα δείχνουν, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, καθώς έχεις μπει σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι καλοί σου τρόποι, Δίδυμε, εντυπωσιάζουν και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται. Η αρμονία είναι σημαντικός παράγοντας ισορροπίας των καταστάσεων, οπότε μην πιέζεις ό,τι δε γίνεται με τον τρόπο που επιθυμείς, καθώς τα προβλεπόμενα γεγονότα δεν είναι ακόμα τόσο συγκεκριμένα, ενώ οι φόβοι και οι αμφιβολίες θα ξεκαθαρίσουν σε λίγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως να μη δημιουργήσεις με την συμπεριφορά σου μπερδέματα στη σχέση με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι ψηλά. Συνεχίζεις και σήμερα να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σε αυτό καλά κάνεις. Αυτό όμως που δεν κάνεις καλά, είναι να περιορίσεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ανατροπές και νέα ξεκινήματα, Καρκίνε, σου φέρνουν οφέλη κι ο δυναμισμός σου βοηθάει στην αξιοποίηση των καταστάσεων. Μην αποπροσανατολίζεσαι από τον τελικό στόχο, καθώς ακόμη υπάρχει ακαθόριστη διάθεση από “υψηλά” πρόσωπα. Η συνέπεια όμως θα εκτιμηθεί, οπότε μείνε σταθερά στη αρχική σου θέση. Οργάνωση και υπευθυνότητα πάντα φέρνουν την επιτυχία και η πρόβλεψη σήμερα δείχνει να το ενισχύει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Μεγάλη η ευκαιρία, αλλά μεγαλύτερη η ευθύνη. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και να μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φθείρουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact