ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ανασφάλεια και η υπερευαισθησία, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε λάθος κρίση και απομακρύνεσαι από τους στόχους σου. Συγκεντρώσου, λοιπόν, στις αρχικές σου επιδιώξεις και μην βάζεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων, διότι εμποδίζεις τον ίδιο σου το δρόμο. Οι εξελίξεις, ακόμη και σήμερα, θα είναι σημαντικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Σκορπιέ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές από σήμερα και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, σε καλή μεριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Πρόσωπα του παρελθόντος σου, Τοξότη, κάνουν την εμφάνισή τους και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Κούραση και αντιθέσεις σε αγχώνουν, αλλά βρίσκεις ισορροπίες με υπομονή και ώριμη σκέψη. Απόφυγε περίεργες συζητήσεις, καθώς το ωροσκόπιό σου δείχνει πως υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί, φρόντισε, λοιπόν, το πρόγραμμα και την ξεκούρασή σου – κάποιος έπρεπε να σου το θυμίσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη μου, να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπαντός φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σήμερα σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η παραπληροφόρηση, Αιγόκερε, φέρνει εμπόδια και δυσκολίες, οπότε μία σοβαρότερη αντιμετώπιση των πληροφοριών θα επιβάλει τάξη. Πρόσεξε, ειδικά σήμερα, παρασκηνιακές κινήσεις για να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε παρεξηγήσεις. Λίγα λόγια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Μην αντιδράς σε προκλήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Τώρα που το ξαναδιαβάζω, ήταν σαν να γράφω για τα επαγγελματικά σου, οπότε πάμε πάλι: Στον έρωτα, Αιγόκερε, πολλές αναποδιές θα αρχίσουν να περνούν στη λήθη. Εσύ, κοίτα να απολαύσεις τις ευκαιρίες της καρδιάς. ΟΚ, καλύτερα έτσι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή την στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να φροντίσεις να τελειώσεις από σήμερα κάποια γραφειοκρατικά (ωχ) και νομικά (ωχ, ωχ) θέματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact