ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Δεν μπορείτε να περάσετε πουθενά απαρατήρητοι, αγαπητοί Λέοντες! Καθώς ο Δίας κάνει βόλτες στον χαρωπό 5ο Οίκο σας, το κέντρισμά του από τη Σελήνη μπορεί να σας μετατρέψει στην προσωποποίηση της γοητείας. Προσέξτε να μην «καβαλήσετε» το καλάμι υπό αυτά τα δεδομένα, γιατί ίσως να δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις… Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε ποιες είναι πιο συμβατές στα ζητούμενα σας. Να θυμάστε ότι μια μικρή καθυστέρηση θα κάνει τους άλλους να σας λαχταρούν περισσότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φανείτε ρεαλιστές και ζητήστε στήριξη όπου τη χρειάζεστε, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο κι αν είστε αρκετά ικανοί για να κινείστε αυτόνομα και αποδοτικά, το γεγονός είναι ότι ταλαιπωρήστε στην προσπάθεια χειρισμού των πάντων. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Δίας της υπερβολής, που βρίσκεται στη ζώνη του εγώ σας. Το ενδεδειγμένο για εσάς, είναι να επιλέξετε έμπιστους συνταξιδιώτες που θα διευκολύνουν την πορεία προς τους στόχους σας. Να θυμάστε ότι το κλειδί βρίσκεται στην επικοινωνία. Στρέφεστε στους δικούς σας ανθρώπους από υπευθυνότητα, όχι από ανικανότητα!

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστα νέα για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Αυτό θα είναι εξαιρετικά απολαυστικό, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να βάλετε την καθημερινότητά σας στην αρμονία που αγαπάτε. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο γοργοπόδαρος Δίας με την Σελήνη, θα σας προσδώσει και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τα πάντα πιο γρήγορα. Αλλά προσέξτε να μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε… Έχετε να προστατεύσετε μια φήμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορείτε να διαχωρίσετε το ρομάντζο από την πλάνη, αγαπητοί Σκορπιοί; Ένα προκλητικό τετράγωνο που ανάμεσα στη Σελήνη και τον αισιόδοξο Δία, μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη στις καταστάσεις. Κανονικά θα βλέπατε το προειδοποιητικό σημαιάκι, που συνοδεύει τον γητευτή που σας τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες… Αλλά πριν δώσετε τα χέρια για οποιαδήποτε συμφωνία, κάντε τους απαραίτητους ελέγχους και ζητήστε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε. Μια επιπλέον οπτική, μπορεί να σας σώσει από παγίδες και να σας διατηρήσει στο σωστό μονοπάτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βιάζεστε, αγαπητοί Τοξότες! Όσοι κι αν σα τάξουν να είναι στο πλάι σας, μπορεί να μην εμφανιστούν τη στιγμή που θα τους χρειαστείτε. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας του καθήκοντος, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα σας ωφελήσει λίγη αναθεώρηση των κινήσεών σας. Κάτι που σας ενθουσίασε, μπορεί τώρα να νιώθετε ότι σας πάει πίσω χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, ερευνήστε κάθε ρίσκο που σας προκαλεί δισταγμό. Αν κάποιος ή κάτι υπερβαίνει τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, δεν είναι καλός σύμβουλος για να πάρετε καίριες αποφάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact