ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μειώστε την ταχύτητά σας για να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο οραματιστής Δίας σχηματίσει τετράγωνο με τη Σελήνη, στον τομέα σας της επισταμένης προσοχής. Αυτό ενδέχεται να σας δυσκολέψει να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία. Θα είναι συνετό από μέρους σας να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε την επιπλέον έρευνά σας: Ίσως να ανακαλύψετε κρυμμένες ατζέντες στα παρασκήνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ορμήσετε ή θα επιστρέψετε στον σχεδιασμό, αγαπητοί Υδροχόοι; Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για την πιο ορθή πρακτική, εξαιτίας ενός τετραγώνου σύγχυσης ανάμεσα στον Δία και τη Σελήνη. Το φεγγάρι από τον 2ο Οίκο σας της ασφάλειας απαιτεί προσοχή, ο Δίας βάζει μια χαρωπή νότα στη μέρα σας! Συζητήστε με τους ανωτέρους σας κάθε κίνηση, ώστε να διαβεβαιώσετε ότι δεν θα διέπεται από δικούς σας φόβους ή ανασφάλειες. Αν κάποιος ή κάτι σας ασκεί υπερβολική πίεση, ίσως είναι ένδειξη να ανακόψετε την ταχύτητά σας!

ΙΧΘΥΕΣ
Ανταλλάξτε το ανέκφραστο πρόσωπο με ένα θερμό χαμόγελο, αγαπητοί Ιχθύες! Αν θεωρείτε ότι μπορεί να σας εμφανίσει ως ευάλωτους, η αλήθεια είναι ότι θα σας δώσει τα ηνία των καταστάσεων. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε πιο προσιτοί και αξιαγάπητοι απ’ όσο συνήθως. Τα πυρά που ανταλλάσσει με τον αισιόδοξο Δία, θα κάνουν τους άλλους να ανταποκριθούν σε κάθε ειλικρινή προσέγγισή σας… Και αν θέλετε αυτές οι προσεγγίσεις να έχουν κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αρκεί να ανοιχτείτε περισσότερο και να μιλήσετε από καρδιάς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact