ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι για μια σπουδαία απογείωση αλλά διστάζετε, αγαπητοί Κριοί; Σκέφτεστε κατά πόσο είναι υλοποιήσιμα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας… Ξέρετε, αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια παρέμβαση, που την χρωστάτε σε ένα τετράγωνο ανάμεσα στον μεγεθυντή Δία και τη Σελήνη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας. Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε ότι κάτι υπονομεύει τις αποφάσεις σας, αφήστε να περάσει αυτή η ομιχλώδης φάση. Μετά θα δείτε αν σας έσωσε από κοστοβόρα λάθη!

ΤΑΥΡΟΣ
Καθώς μελετάτε τις υποχρεώσεις σας για σήμερα, εντοπίστε το θέμα που έχει μεγαλύτερο βάρος, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον οραματιστή Δία και τη Σελήνη στην κοινωνική ζώνη σας, θέλει να σας αποτρέψει να πέσετε σε παγίδες. Δώστε σημασία στην κρισιμότητα κάθε διεργασίας. Συζητήστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί ακόμα και η πιο απρόβλεπτη συμβουλή μπορεί να είναι πολύτιμη. Για τους υπόλοιπους κλείστε τηλέφωνα και ηλεκτρονικές εφαρμογές, προκειμένου να εργαστείτε με προσεκτικά και σταθερά βήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ποιους έχετε θεωρήσει δεδομένους στην πορεία ανέλιξης σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Είναι πιθανό να έχετε παραμερίσει στο μεταξύ κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να αναδειχθείτε εσείς; Ο γενναιόδωρος Δίας συναντάται με τη Σελήνη, στους τομείς σας της καριέρας και των δυναμικών δυάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε επιτυχία εξαρτάται από τη δύναμη των αγαστών συνεργασιών σας. Ακόμα κι αν έχετε το περιθώριο να κάνετε τα πάντα με τους δικούς σας τρόπους, για κανέναν λόγο δεν πρέπει να αποτραβηχτείτε από τους υποστηρικτές και συμμάχους σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μήπως νιώθετε αποσυντονισμένοι, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια γωνία υπερβολής, ανάμεσα στον ογκώδη Δία και τη Σελήνη από τους Ιχθύες της ελεύθερης ροής! Το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Οι ρομαντικές σκέψεις και το κοινωνικό ημερολόγιο μπορεί να σας αποσπούν, να υπονομεύουν την παραγωγικότητά σας. Προσπαθήστε να επικεντρώνεστε σε μία υποχρέωσή σας κάθε φορά. Η στρατηγική οργάνωση του χρόνου σας θα έχει πιο θετική απόδοση υπό αυτό τον προκλητικό ουρανό!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact