ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνει παρανοήσεις και λάθη. Φρόντισε με ηρεμία και ωριμότητα να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις, αυτές που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητα σου, Λέων, είναι αυξημένη λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Τοξότη και σε ευνοεί. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από άβολες καταστάσεις. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι κοινωνικές επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα θελήσεις να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ξεκαθάρισε, Παρθένε, όποιες εκκρεμότητες έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τα ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δε μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις, θυμίζω, να φροντίσεις και τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Παρθένε, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ξεκαθαρίζοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι συνθήκες θα είναι ευχάριστες. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις ξεκινήσει, θα βοηθήσουν τα πλάνα σου να προχωρήσουν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact