ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει στασιμότητα, Κριέ, σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, αρκεί να σκεφτείς ώριμα και να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε καταστάσεις και γεγονότα. Δείχνεις πάντως μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, οπότε θα δεις, ότι θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στον Τοξότη, Κριέ, θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο κατάλληλη για να βρεις, αυτό που θα καλύψει ό,τι έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα (εκτός αν είσαι ζογκλέρ, οπότε υποχρεούσαι επαγγελματικά), διότι στο τέλος θα κάνεις λάθη και τα πράγματα δε θα έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά για να βγεις από τα αδιέξοδα, που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα, Ταύρε, και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα, Ταύρε, που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και ειδικά να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, λοιπόν, σήμερα στον οικονομικό τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact