ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
ενικά
Προσπάθησε να συγκεντρωθείς, Τοξότη, και σήμερα μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και σε πηγαίνουν πίσω σε υποχρεώσεις, που θέλεις να τελειώνεις. Το λέω αυτό, επειδή είσαι σε μια περίοδο πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, σίγουρα θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Τοξότη, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα (μη συζητάς, κανένα παράπονο, τι να πω, εύγε) πάρα πολλά. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττές δαπάνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική πορεία, ώστε οι καταστάσεις να οδηγηθούν εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις αυτή την περίοδο. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητα σου, Αιγόκερε, είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Αιγόκερε, και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να κάνεις. Καλό είναι, σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact