ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Σήμερα συνιστάται να αποκαταστήσεις την τάξη στον προσωπικό σου χώρο. Φρόντισε να απαλλαγείς από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σου σκέψεις. Επανεξέτασε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Επικέντρωσε την προσοχή σου στα μεγάλα και σημαντικά και πέταξε από το μυαλό και την προσοχή σου ό,τι δεν συμβάλει στους σκοπούς σου. Αυτή η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, αλλά και για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σπιτιού σου. Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς. Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Άρη ευνοεί τη δημιουργικότητα. Θα έχεις κάθε δυνατότητα σήμερα να καταγράψεις ένα θετικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να πιστεύεις στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεσαι ή να δειλιάζεις μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοί σου. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις. Υπάρχει η ευκαιρία για νέες γνωριμίες και ταξίδια. Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια, δεν συνιστάται να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος, ένα άτομο που θεωρείς απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί. Προσοχή επίσης στις προσωπικές σου υποθέσεις. Δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα ακούς, ούτε να ενθουσιάζεσαι με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για ορισμένες εκπρόσωπους του ζωδίου σου, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σου αναθέσουν μια πολύπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψεις το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας να είναι η ηθελημένη απομόνωσή σου. Κάνε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου ή δεν μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά. Το βράδυ κάνε κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί, ώστε να αποβάλλεις το στρες της μέρας. Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact