ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Για πολλές από εσάς η μέρα φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας. Είναι πιθανό να υπάρξουν λαμπρές ιδέες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην οικονομική ευημερία και την επαγγελματική επιτυχία. Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις τη συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση. Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου. Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Δία σου χαρίζει τύχη, τα τυχερά νούμερα που δίνουμε παρακάτω ευνοούνται. Η μονοτονία και η ρουτίνα είναι ο μεγάλος σου εχθρός σήμερα. Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σε δυσαρεστεί και να σου φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από τα τεκταινόμενα, διατήρησε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου, προσπάθησε να βρεις διεξόδους στο χιούμορ και στη χαλαρή επικοινωνία. Το βράδυ, μετά από μια δύσκολη μέρα, απόφυγε να βυθιστείς στην απραξία. Ένας περίπατος ή η αλληλεπίδραση με παιδιά θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα τις ισορροπίες σου. Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία. Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου. Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απόφυγε κατά τη διάρκεια της μέρας να απαντάς σε λεκτικές επιθέσεις αντίζηλων ή ανταγωνιστών. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτά τα αιχμηρά σχόλια να πληγώσουν το «εγώ» σου και να απορυθμίσουν για λίγο τη μέρα σου. Μην δίνεις όμως σημασία. Συνέχισε με πίστη στις δυνάμεις σου το μονοπάτι που ακολουθείς και μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για εσένα. Συνιστάται να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικές υποθέσεις, να σκεφτείς πρόσθετες επενδύσεις για την επιχείρησή σου ή να αναζητήσεις μια νέα πηγή εισοδήματος. Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία. Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Η σημερινή μέρα θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περιμένεις. Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σου, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σου, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Προκειμένου να μην εξαντληθείς πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποθέσεις ανάλογα με την σπουδαιότητά τους. Το βράδυ συνιστάται ηρεμία για να μπορέσεις να συνέλθεις. Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΛΕΩΝ

Η μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σου. Θα αποφασίσεις να απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνες που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσεις αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσεις τα επόμενα βήματά σου, βγες και διασκέδασε με την ψυχή σου! Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact