ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δεν πρέπει να αρχίσεις να εφαρμόζεις νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, αν είσαι single. Ίσως δε, να πραγματοποιηθούν μέσω του διαδικτύου. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς. Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού και του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Απόφυγε να επιδείξεις σήμερα ηρωισμό. Ίσως υποκινήσεις μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσεις ανοιχτά τη δυσαρέσκειά σου με τις αρχές ή να επικρίνεις κάποιον από την οικογένειά σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Αν είσαι single, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ενδιαφέρον φλερτ. Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου σε ευνοεί. Σήμερα μπορεί να φανείς τυχερή από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσεις με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψεις μια συμφωνία ή να βρεις μια ιδέα για το πώς θα κατακτήσεις την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό να δημιουργήσεις κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείς από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν τη συναισθηματική σου ζωή. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σου ζωή. Ίσως να κάνει την εμφάνισή του ένα άτομο που έχεις να δεις από την παιδική σου ηλικία. Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact