ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ανασύνταξη της διάθεσής σου, Παρθένε μου, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων. Μην αφήνεις οικογενειακά προβλήματα να σε διαλύσουν, απόφυγε συζητήσεις και ανακατέματα χωρίς ουσία και μη διακινδυνεύεις να εμπλακείς σε εφήμερες καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου, Παρθένε, από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα, και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι εντάξει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα είναι σήμερα μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε όποιες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Γενικά πάντως, συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση φιλικών ζητημάτων την κατάλληλη στιγμή, Ζυγέ, σε βοηθάει να απαλλαγείς μια και καλή από πολλά πράγματα που σε βαραίνουν εδώ και καιρό, κρατώντας σε πίσω. Προετοιμάσου για σκληρή δουλειά, αν επιθυμείς να ξεχωρίσεις. Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ζυγέ. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα του απολογισμού, Σκορπιέ. Τα αποτελέσματα σε οδηγούν σε αναθεώρηση των καταστάσεων και στην αναζήτηση νέων ευκαιριών. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες και μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Η απόφασή σου να ξεκινήσεις μία νέα ζωή σε οδηγεί σε στέρεες βάσεις. Αξιοποίησέ τες δίχως φόβο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου, Σκορπιέ, θα είναι καταπληκτικές και οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα περιθώρια για πειραματισμούς, Τοξότη μου, έχουν πια στενέψει και επιβάλλεται να προσεγγίσεις με απόλυτη ειλικρίνεια τα προβλήματα, προκειμένου να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες. Η βελτίωση των σχέσεων είναι αναμενόμενη και ακολουθούν σημαντικές ευκαιρίες. Να είσαι σε ετοιμότητα για την άμεση αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, Τοξότη μου, από το τίποτε. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα και να αποφύγεις τις εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Τοξότη, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα πράγματα σήμερα, διότι δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact