ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τώρα, Αιγόκερε, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές, για να διασφαλίσεις το μέλλον σου. Οι ψυχολογικές εντάσεις υποχωρούν και βελτιώνεται η ζωή σου. Η περίοδος είναι καλή, να ασχοληθείς με την εικόνα σου σε κοινωνικό επίπεδο, την προώθηση της δημιουργικότητάς σου και την ανακατάταξη του οικογενειακού σκηνικού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, Αιγόκερε, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Εσύ, που ακόμη η μοναξιά δε λέει να αφήσει, μην ανησυχείς, αφού πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Αιγόκερε, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Υδροχόε, ευνοούν να βάλεις σε τάξη τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι κατευθύνσεις που έχεις χαράξει είναι οι καλύτερες και η συγκέντρωσή σου σε αυτές οδηγεί σε επιτυχία. Τα πιθανά εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και αγωνίζεσαι να παραμείνεις στην κορυφή. Η βελτίωση του τρόπου σκέψης σε απογειώνει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου, όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Υδροχόε μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε στα οικονομικά να δημιουργήσεις χρέη, διότι στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις σήμερα την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Άνθρωποι του φιλικού σου περίγυρου, Ιχθύ, σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να βρεις τρόπους που θα φέρουν την πρόοδο σύντομα. Κάποιες μικρές επιπλοκές υποχωρούν και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Οι επιλογές σου αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και τον καλό σου χαρακτήρα. Δέχεσαι αναγνώριση και δώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Ιχθύ, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωσή της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ιχθύ μου, καλό θα ήταν σήμερα να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς όμως να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact