ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η φιλική και υποχωρητική σου διάθεση, Κριέ, εκλαμβάνεται σαν αδυναμία από το περιβάλλον σου και αντιμετωπίζεις πρόθεση εκμετάλλευσης. Οργάνωσε καλύτερα τη ζωή και τις σχέσεις σου, οι οποίες χρειάζονται αναθεώρηση, για να αποκτήσουν προοπτική ανάπτυξης. Μια συναισθηματική δοκιμασία θα έχει προσωρινό και σύντομο χαρακτήρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, Κριέ, και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου. Στους αδέσμευτους, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει πολύ καλές επιρροές για μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, καλό είναι να μην πάρεις μέρος σήμερα σε κάποια διαδικασία, που θα σε εκθέσει χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Ταύρε, να ξεπληρώσεις οριστικά επιπολαιότητες του παρελθόντος και καλύτερα να το κάνεις δίχως γκρίνιες, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και θυμούς, κλείνοντας οριστικά ένα αρνητικό κεφάλαιο. Η ψυχική σου εξάντληση υποχωρεί, τα νεύρα σου καταλαγιάζουν και αποκτάς την ηρεμία που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου, Ταύρε, έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Δυσκολίες επικοινωνίας στην οικογένεια, Δίδυμε, καθώς και πλήθος προβλημάτων, σου αποσπούν την προσοχή από τη συγκέντρωσή σου σε προσωπικούς στόχους. Μία ήρεμη συζήτηση σήμερα είναι απαραίτητη για να εξισορροπήσει η κατάσταση και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Είναι κάτι που θα ωφελήσει ουσιαστικά όλους σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, Δίδυμε, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να υποδεχθείς κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η εξέταση των παραμέτρων και η πλήρης έρευνα των προτάσεων που δέχεσαι, Καρκίνε, είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις με τρόπο που θα αλλάξει θετικά τη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που ξαναεμφανίζονται βρίσκουν οριστικά λύση και σε απαλλάσσουν από την επαναλαμβανόμενη παρουσία τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Καρκίνε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί, όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα, που ακόμη δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι καλύτερα, Λέων να μη μπλεχτείς με ασχολίες ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και αν κριθεί απαραίτητο κάτι τέτοιο, απόφυγε να δώσεις οριστικές λύσεις, για να μη χρειαστεί να αναθεωρήσεις μετά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Η αλαζονεία κάποιων σήμερα σε ωθεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, μα ευτυχώς όχι για πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Λέων, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα, εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Λέων, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, αφού στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact