ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές και εποικοδομητικές κινήσεις και να διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου, πιο εύκολα από ποτέ! Η καλύτερη εποχή είναι τώρα, για να πάρεις δυναμικές αποφάσεις και να λάβεις δράση, φροντίζοντας επιτέλους τον εαυτό σου και αρπάζοντας ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις κριτική και ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σου, γιατί ενδεχομένως να τον πληγώσεις και να τον εκνευρίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε επιφανειακό φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα ερωτικά παιχνίδια! Κυρίως όμως απέφυγε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε πλησιάζει ερωτικά, γιατί θα εκτεθείτε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, επιτέλους σήμερα, μπορείς να πετύχεις ό,τι επιδίωκες εδώ και καιρό! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω σωστού προγραμματισμού!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, θα σου προσφέρει καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, δημιουργία και λάμψη! Πολλά ευχάριστα γεγονότα έρχονται σήμερα και ανανεώνουν την ζωή σου στο έπακρο! Μπορείς πλέον, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, δημοφιλής, περιζήτητος, αλλά και απόλυτα τυχερός! Οι πλανήτες σου υπόσχονται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις και χαμόγελα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους την σχέση σου, εμπλουτίζοντας την με ρομαντισμό και πάθος! Εσύ και ο σύντροφος σου περνάτε υπέροχα μαζί και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη γοητεία και λάμψη! Πολύ πιθανόν σήμερα, ένας νέος μεγάλος έρωτας να έρθει και μάλιστα, μετά από πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σίγουρα θετικές εξελίξεις στις οικονομικές σου δοσοληψίες, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, σε ωθεί να ασχοληθείς ουσιαστικά με θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Δραστηριοποιήσου και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς σε αυτούς τους τομείς, προσπαθώντας παράλληλα να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως είχαν κλονιστεί τελευταία! Η τύχη επίσης, σε βοηθά να λύσεις παρελθοντικά προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να υπάρχουν θετικές εξελίξεις με το πρώην ταίρι σου, γι’αυτό μάλλον τώρα σε απασχολεί αποκλειστικά αυτός ο έρωτας από το παρελθόν! Αν ελπίζεις στην πραγματοποίηση μίας ερωτικής επανασύνδεσης, τώρα θα έχεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανικότερη ημέρα για απόφαση συγκατοίκησης, αλλά και επίλυσης παλαιών προβλημάτων!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός και αποδοτικός! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact