ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, φρόντισε να ακούς χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση και το ένστικτο σου, ξεπερνώντας άγχη, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος! Προσπάθησε τώρα, να κινηθείς παρασκηνιακά, να κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σου και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Ανανεώσου με κάθε τρόπο ψυχικά και συναισθηματικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα, προφυλάξου από αποκαλύψεις που ενδεχομένως να πλήξουν σοβαρά την σχέση σου και ίσως προκαλέσουν και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε την λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία ερωτική ιστορία που εξιδανικεύσεις και ωραιοποιείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αφηρημένος και απρόσεκτος! Στον οικονομικό τομέα, θα βρεθεί μία λύση σήμερα, σε ένα παρελθοντικό πρόβλημα, που ακόμα σε απασχολεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και έμπρακτα και σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρα σου! Επιπλέον, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και ίσως υπάρξουν και φιλικές επανασυνδέσεις, αν υπήρξαν τελευταία παρεξηγήσεις ή απομάκρυνση για οποιοδήποτε λόγο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να πετύχεις τον στόχο σου, κατακτώντας το άτομο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, πολύ πιο εύκολα σήμερα, αφού με τον σύντροφο σου, τα πάτε καλύτερα από ποτέ, ιδίως επικοινωνιακά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δείξε παραπάνω προσοχή σήμερα, γιατί ενδεχομένως να σου ξεφύγει κάτι! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές και μάλιστα ξαφνικές εξελίξεις σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύς, το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, θα βοηθήσει πού την κοινωνική σου εικόνα, να βελτιωθεί στο μέγιστο, αφού θα νιώσεις με ποικίλους τρόπους, πως ο περίγυρος σου πραγματικά σε αποδέχεται, σε θαυμάζει και σε σέβεται για αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και για αυτό που είσαι! Δραστηριοποιήσου λοιπόν, όσο πιο έξυπνα μπορείς, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που θες εδώ και καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να βάλεις προτεραιότητα πλέον, την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο στην ζωή σου! Μην αναλώνεσαι σε φλερτ και επιφανειακές ερωτικές ιστορίες! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για σένα, θα ενδυναμώσει την σχέση σας, αλλά και την αυτοπεποίθηση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού οι προσπάθειες σου θα φέρουν σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά θα πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις, που θα σου φέρουν οφέλη!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact