ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, σου δίνει σήμερα πολλές επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, που θα σου προσφέρον πολλές ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όσο όμορφα μπορείς, να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου! Έχεις άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις! Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι απόλυτα ευνοϊκή ημέρα! Ξεπερνάτε με τον σύντροφο παλαιά προβλήματα και ανανεώνετε την σχέση σας με ψυχαγωγικές μετακινήσεις ή δραστηριότητες! Εύνοια επίσης θα έχεις, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, θα σε συναρπάσει
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία νέα ευκαιρία τώρα, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα, κυρίως για λόγους μετακινήσεων ή οχημάτων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, διεκδίκησε και πραγματοποίησε τώρα τις μεγάλες σου επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, χρησιμοποιώντας την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου σήμερα, ιδίως για κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Μην ξεχνάς, να αναδεικνύεις με κάθε τρόπο την ακαταμάχητη γοητεία σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το πάθος που αποπνέεις, η γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, αλλά και η ικανότητα σου, να πραγματοποιείς ευκολότερα ερωτικές επιθυμίες, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις ξανά τον έλεγχο στην ερωτική σου σχέση και να την ανανεώσεις με τον πιο ερωτικό τρόπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, κάποιες αποκαλύψεις, θα σε ωφελήσουν πολύ, όσον αφορά τις φιλοδοξίες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, θα έρθουν πολλές λύσεις και ευκαιρίες για να καταφέρεις να εξομαλύνεις μία διαπροσωπική σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο, που είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί στο παρελθόν! Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά τις σημαντικές επαφές και συναναστροφές της ζωή σου, βελτιώνοντας έτσι, κατά πολύ την ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον! Αν πάλι σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανόν να κάνει κίνηση σήμερα, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη ανανέωση της σχέσης σου, η οποία βελτιώνεται σημαντικά και πιο ερωτικά από ποτέ, μέσα από συγκυρίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, χρησιμοποιείς το επικοινωνιακό σου ταλέντο και μέσα από αρμονικές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, αγγίζεις την επιτυχία! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις ή αλλαγές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact