ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 13 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα ξυπνήσεις με διάθεση βελτίωσης της ζωής σου και αλλαγής των δεδομένων σου! Δημιούργησε ένα καινούργιο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και κατάκτησε τους στόχους σου! Άνθρωποι, κυρίως φίλοι, σε αγαπούν και σε στηρίζουν σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό σήμερα να κάνεις! Βγες με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει για σένα που είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι ωστόσο, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί! Η τάση τους για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους! Γι’αυτό αν είσαι ήδη με κάποιον, φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς αυτοβούλως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και τραβάς το ενδιαφέρον όλων με τις καινοτόμες και ευφυείς ιδέες σου! Στον οικονομικό τομέα, κάνεις έξοδα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητό Λέοντα, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή και οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ανέμελες δραστηριότητες και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Ήρθε η ώρα να παλέψεις, ώστε να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο και αφοσίωση στην σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις προβλήματα, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία της! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις ωστόσο να προσέξεις, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, πως καλός ο ρεαλισμός, όμως κάποιες στιγμές χρειάζεται και το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, επικεντρώνεσαι στην εργασία, τελειώνεις έργα και εκπληρώνεις στόχους! Η επιτυχία είναι πολύ κοντά και αν σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα να το κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κέφι και αισιοδοξία, υπόσχεται η σημερινή ημέρα, φίλε Παρθένε! Απολαμβάνεις επικοινωνίες και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Εκμεταλλεύσου το και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου, η σημερινή μέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα! Ένα χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σου, χάρη στον θεό Έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα πιθανόν να φερθείς κάπως ανώριμα και επιπόλαια στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, γεγονός που θα αποφέρει απώλειες αργότερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Άκρως σημαντική για σένα η σημερινή ημέρα Ζυγέ, ακόμα κι αν σε ωθεί στην σοβαρότητα! Σήμερα λοιπόν, καλό θα ήταν να μειώσεις λίγο τις κοινωνικές σου επαφές και να ασχοληθείς με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες! Απαλλάξου από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις που καιρό σε βασανίζουν, για άτομα που δεν το αξίζουν ή που σε αδίκησαν παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Ναι, αν είσαι δεσμευμένος ή αν έχεις ελεύθερη σχέση, απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό! Μην διστάσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον ερωτικό σου παρτενέρ, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάποιες αποκαλύψεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Οικονομικά ασχολείσαι, με μια κληρονομιά, με φορολογικά ή με τα οικονομική κατάσταση του συντρόφου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact