ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 13 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά και τέχνες! Σήμερα θα καταφέρεις να εξαλείψεις τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον συντροφικό τομέα! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και προσωπικότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, λαμβάνουν τέλος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ένας αξιοθαύμαστος συνεργάτης, με διαλλακτικότητα και καλοπροαίρετη διάθεση, πράγμα που αναγνωρίζεται και σου αποφέρει κέρδος! Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για αγορές, εκτός αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ρουχισμό ή προϊόντα ομορφιάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και του οργανισμού σου, να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο και να κόψεις μία κακή συνήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δεν θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία μία φορά, ωστόσο θέλει προγραμματισμό και οργάνωση, μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια, πριν κάνεις κίνηση! Η όμορφη εμφάνιση σου πάντως, είναι σίγουρα σύμμαχος σου, στις ερωτικές σου διεκδικήσεις σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία βελτιώνεσαι, προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και καταφέρνεις να αναγνωρισθεί η αξία σου! Κάνεις σαφώς καλύτερη χρήση των δεξιοτήτων, αλλά και των οικονομικών σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα θέλει ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα και εσύ τα έχεις περίσσια, φίλε Αιγόκερε! Η τύχη σήμερα είναι απόλυτα με το μέρος σου και καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες, χωρίς καν να κουραστείς! Αντιθέτως, θα το απολαύσεις! Ιδανική ημέρα για δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά! Περιόρισε μόνο την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός! Η τάση για έπαρση, θα σου δημιουργήσει προβλήματα! Επίσης προσοχή πρέπει να δείξεις και στο πορτοφόλι σου, το οποίο το ανοίγεις και σκορπάς τα χρήματα σου, για λόγους εντυπωσιασμού!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact