ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 13 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καλό θα ήταν σήμερα να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει η ευκαιρία για αποκατάσταση της σχέσης! Ιδανική ημέρα, για επαφή με την μητέρα, για μαγειρική ή για δουλειές του σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης είναι πολύ έντονη σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και αν είσαι παντρεμένος, πετυχαίνεις βελτίωση σχέσης και συναισθηματική ασφάλεια με τον ή την σύζυγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλά όχι ιδιαίτερα σημαντικές! Οικονομικά, αποφασίζεις να κάνεις προγραμματισμό και ίσως χρειαστείς βοήθεια από έναν στενό συγγενή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να μιλήσεις επιτέλους φίλε Ιχθύ και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Ανοίγεις το μυαλό σου, είσαι ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από επαφές και συζητήσεις, να πετύχεις σημαντικούς για εσένα, στόχους! Ιδανική ημέρα για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή και τηλεφωνήματα! Προσοχή μόνο σε ένα πράγμα! Πες όχι σε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το βραβείο του φλερτ, δίνεται σε σένα σήμερα, που είσαι ελεύθερος! Πολλές οι ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και ειδήσεις τώρα και κυρίως μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε μαζί, μία δραστηριότητα, που θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, σε φέρνουν πολύ κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, δεν θα κυλήσουν όλα όπως περιμένεις, αφού θα προκύψουν κάποια απρόσμενα έξοδα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact