ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Προτού βγάλεις το σπαθί από τη θήκη του, Παρθένε, φρόντισε να διευκρινίσεις τις καταστάσεις. Ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά και το έχεις αναγάγει σε «ανατολικό ζήτημα». Τα πράγματα είναι πιο απλά και με μερικές διευκρινίσεις να ξεκαθαρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, θα περάσεις πολύ καλά τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις πολύ άγχος για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε με πλήρη προγραμματισμό να τις αντιμετωπίσεις. Θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα ταλαιπωρηθείς. Θα τα καλύψεις, αν δεν παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις αγχωτικές και νευρικές καταστάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση, μαζί με τη χαμηλή σου αυτές τις μέρες αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Στην περίπτωσή σου λίγος εγωισμός είναι ό,τι χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο και σήμερα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε την καθυστέρηση σε κάποια σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, επειδή στο μέλλον θα γυρίσουν εναντίον σου. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να ισορροπήσουν, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα εκτοξευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή με άτομα που σε γεμίζουν αρνητισμό και σ’ ενοχλούν ως οντότητες. Τα νεύρα σου βρίσκονται στα όριά τους και θα ξεσπάσεις άσχημα, με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι, Σκορπιέ, καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος, κατά την οποία θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, και δες πως κάθε σου προσπάθεια τελικά ολοκληρώνεται επιτυχώς. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αλλά η συνετή διαχείρισή σου πρέπει να συνεχιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Τοξότη μου, είσαι δυσαρεστημένος με τις καταστάσεις που βιώνεις. Σκέφτεσαι πως δε σου αξίζει κάτι τέτοιο. Αντί να μεμψιμοιρείς, κάνε μια ενδοσκόπηση και θα δεις πως οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου, αφού κάτι δεν έκανες κι εσύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και ίσως χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Πρέπει πάντως να προσέξεις αρκετά τις προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, καθώς μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν προσεγγίσεις κι άλλες πηγές εσόδων, τα πράγματα θα βελτιωθούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact