ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να βάλεις κάποια όρια στα λεγόμενά σου. Οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν και μετά θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις τις καταστάσεις. Οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων είναι πιο ακίνδυνες και πιο συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου σήμερα, Κριέ, θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σου και μάλιστα σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που θα δυσχεράνουν την προσπάθειά σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις για αύξηση στα έσοδά σου, αλλά πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορούν να τακτοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Νοιώθεις, Ταύρε μου, ότι έχεις φτάσει στα όριά σου, πως έχεις κάνει πέραν του δέοντος υπομονή και θέλεις σήμερα πια να ξεσπάσεις. Η μέρα όμως δεν είναι καλή και θυμήσου, πως όταν εσύ υπομένεις καταστάσεις, βάζεις μερικά πράγματα στην άκρη και δεν τα γιγαντώνεις μέσα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά οφείλεις να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε. Δείξε σήμερα ψυχραιμία και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Διατήρησέ τα, αποφεύγοντας συναλλαγές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, ωφελεί την καταπιεσμένη σου κοινωνικότητα. Βγες έξω και διασκέδασε, κάνε ευχάριστες συζητήσεις, γέλα και γενικά πέρνα καλά. Η κλεισούρα κι η απομόνωση δεν κάνει καλό στην ψυχολογία σου και σ’ οδηγεί σε καταθλιπτικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, με το θυμικό κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα βαρύ φόρτο εργασίας, Δίδυμε, και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αν ακολουθήσεις σωστό προγραμματισμό. Μη συνεχίζεις τις οικονομικές κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Δες με σοβαρότητα τα πράγματά σου και προσπάθησε άμεσα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αισιοδοξία, Καρκίνε μου, δε σημαίνει κι υπερβολή ή ισοπέδωση των πάντων. Το έχεις ξαναζήσει κι έχεις βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Φρόντισε να μην το επαναλάβεις. Η σύνεση κι η ισορροπία θα βοηθήσουν καλύτερα. Συγκρατημένη αισιοδοξία, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα, Καρκίνε, την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Υπάρχει κίνδυνος αναίτιων αντιπαραθέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο νου σου. Διαθέτεις έντονη διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν. Καλύτερα, λοιπόν, θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό είναι, Λέων, σήμερα να επανεξετάσεις τους φόβους σου. Θα δεις πως τελικά υπερέβαλες κι άδικα πανικοβλήθηκες. Πάντα μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα βοηθάει και δίνει λύσεις σε φαινομενικά αξεπέραστα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μείνεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε δύσκολη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται όμως να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, επειδή έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω όμως είναι, ότι μπορείς να ηρεμήσεις, αφού τα προβλήματα σταδιακά θα μετριαστούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact