ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ακούσεις μια πρόταση που δε θα σου πολυαρέσει. Φρόντισε όμως να την αποδεχτείς, αφού τελικά είναι πολύ καλύτερη από όσο φαίνεται και θα σου ανοίξει δρόμους που ούτε φαντάζεσαι. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις συναισθηματισμό, Αιγόκερε, αλλά και ικανότητα ελιγμών εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται στη σχέση σου καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πρέπει έγκαιρα να δεις αν είναι συμφέρουσες. Γενικότερα, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα και σε κάθε συναλλαγή να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια οι δύσκολες πλευρές του χαρακτήρα σου, με ολέθρια αποτελέσματα για σένα. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, υιοθετώντας μια στάση με πιο χαμηλό προφίλ. Φρόντισε περισσότερο να «αγοράζεις» παρά να «πουλάς».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε μου, σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε, και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι αρκετά. Αν κινηθείς με ψυχραιμία και μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και υπάρχει κίνδυνος να παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θ’ αναγκαστείς σήμερα, Ιχθύ, ν’ αλλάξεις τη γνώμη σου για κάποια άτομα και γεγονότα. Η σημερινή μέρα, καθώς και μια συζήτηση που θα κάνεις, θα σου αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές κάποιων καταστάσεων. Μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου κι αν δεν προσέξεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου, ώστε με την εύνοια της Αφροδίτης από το Σκορπιό, να βγει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, Ιχθύ, ενώ θα σου κάνουν και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Μην κάνεις σήμερα άσκοπες αγορές και μείνε μακριά από οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact