ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Νέες συμφωνίες θα σου προταθούν από πρόσωπα που γνώρισες πρόσφατα. Πριν ενθουσιαστείς, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Τα άστρα ευνοούν το ζώδιό σου προκειμένου να διακρίνεις το καλύτερο για σένα, το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδιά σου. Οικονομικά, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η συνέπεια και η εργατικότητα που έδειξες όλο το προηγούμενο διάστημα θα ανταμειφθούν αναλόγως, τώρα που τα άστρα ισορροπούν τις συνθήκες για το ζώδιό σου, με μαγικό τρόπο. Η εύνοια που θα δεχτείς θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη γρήγορη εξέλιξη των υποθέσεών σου. Η επιτυχία θα έρθει σύντομα και θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά φρόντισε να διευθετήσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις στο παρελθόν και έχεις καλές υποδομές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο με το οποίο είχες απομακρυνθεί εδώ και καιρό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, πρόκειται να επανέλθει, αγαπητέ Ζυγέ, στη ζωή σου και να σου προτείνει κάτι που θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις τον φόβο να σε κατευθύνει, αλλά δες με σοβαρότητα όλα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις το ταίρι σου που βιώνει κάποια προβλήματα και βοήθησέ το να τα λύσει. Θα δεις ότι μετά τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε να εκνευριστείς και να έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον τρόπο που μπορούν και αισθάνεσαι προστασία. Μην επαναπαύεσαι, όμως, στη φροντίδα των άλλων, αλλά στηρίξου στον εαυτό σου για να οργανώσεις τον τρόπο που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις σιγά σιγά να λύνονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων δεν ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπονται αλλαγές για το ζώδιό σου, σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Προετοιμάσου να τις δεχτείς και μην αρνηθείς να εναρμονιστείς με τις νέες συνθήκες το συντομότερο, ούτως ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις χωρίς μεγάλο κόπο τις υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, να αλλάξεις την αρνητική οπτική με την οποία βλέπεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου ή να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως περαστικά. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact