ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία φαινομενικά πολύ καλή ευκαιρία που θα σου δοθεί, πιθανόν να κρύβει παγίδες. Μην βιαστείς να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου, ώστε να έχεις μεγαλύτερο περιθώριο ελιγμών στο μέλλον. Η κατάσταση θα αλλάξει προς όφελος του ζωδίου σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία και τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Θα πρέπει όμως να δεις πρώτα τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μετά από μεγάλη προσπάθεια τις απαραίτητες ενέργειες και να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιοι θα ενοχληθούν με την επιτυχία σου – αγνόησέ τους και ασχολήσου με το μέλλον που σου επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μέτρα μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Ιχθύ, τις καταστάσεις, θα φέρουν κοντά σου άτομα έτοιμα να σε στηρίξουν σε όσα οραματίζεσαι και να βοηθήσουν στην πραγματοποίησή τους, πολύ σύντομα. Συνέχισε να σκέφτεσαι την ομορφιά που πλησιάζει και σύντομα θα τη γευτείς με χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις. Ό,τι κάνεις, φρόντισε πρώτα να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact