ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σού προσφέρουν την υποστήριξή τους στις υποθέσεις που σε απασχολούν και εισπράττεις ηθική βοήθεια που βελτιώνει την ψυχολογία σου. Μην επαναπαυθείς όμως, αλλά στηρίξου στις δυνάμεις σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα σου ζητούν. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα λύσετε κάποια θέματα της σχέσης σας. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, καθώς και να υλοποιήσεις σχέδια. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Απόφυγε περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα πρόκειται, αγαπητέ Ταύρε, να σε φέρουν σε αδιέξοδο και οι ισορροπίες θα χαθούν. Η συνεννόηση θα είναι αδύνατη και δεν θα μπορείς να βρεις σημείο επαφής με το συγγενικό περιβάλλον. Το χάσμα σταδιακά θα αποκατασταθεί, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις εντάσεις που μπορούν να φέρουν καθοριστικές ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφοσιωθείς λίγο στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί με πλήθος υποχρεώσεων που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και μην αποφεύγεις μια συζήτηση που θα τους θέσει όλους προ των ευθυνών τους. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει στην καλύτερη διευθέτηση των υποθέσεων. Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου στην προσπάθεια για συνεννόηση και καλύτερη συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, ειδάλλως τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα φτάσουν στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να μην βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό θα διαφοροποιηθεί ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για θέματα που δεν γνωρίζεις ακόμα. Η κατάσταση θα αποδειχθεί προς όφελός σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις με επιτυχία ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν μερικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact