ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 26 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, χρειάζεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Καρκίνε, που είναι η Αφροδίτη στον Κριό, ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να δείξεις υπομονή και να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, για να μη βγεις από τον προϋπολογισμό σου. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα γενικώς ευνοούνται σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα έχεις πολλή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές παλιές εκκρεμότητες και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Λέων, που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου. Θα διορθώσεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Αρκετά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Παρθένε, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς με χαμηλούς τόνους και να είσαι ήρεμος. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει πάντως να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε, καλό είναι να αποφύγεις αλλαγές και προπάντων φρόντισε να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευνοείται η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα σήμερα, Ζυγέ μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες παρανοήσεις. Εσύ φρόντισε απλά να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις κατά το δυνατόν τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις με ποιον τρόπο θα βαδίσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε σήμερα να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact