ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 26 Μαρτίου

Από σήμερα η Αφροδίτη στους Ιχθύες! Πιστεύουμε στον έρωτα και τον ρομαντισμό!όλη την ευαισθησία στο άτομο που μας ενδιαφέρει, δενόμαστε ψυχικά και μας αρέσει να προσφέρουμε με  όλο μας το είναι στο ταίρι μας! Προσοχή στις απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δεν πρέπει να σε πτοεί το παραμικρό, Κριέ, αφού ό,τι και να γίνει, θα είναι τελείως προσωρινό. Μεταφορικά μιλώντας, ο αέρας που αναπνέεις, έχει περιοριστεί τον τελευταίο καιρό και νιώθεις να πνίγεσαι. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο, δώσε δικαίωμα κίνησης και λόγου σε σένα και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Κι αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω συνεχίζει να σε ευνοεί, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Πρόσεξε όμως σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις ορισμένα θέματα σε μια σειρά, ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ενδιαφέρουσες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε μου, για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε σήμερα να νευριάσεις, διαφορετικά δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Κοίτα να μην επηρεαστείς, Δίδυμε, από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε σήμερα την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που φορτώθηκες, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμέ μου, να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, να περάσεις μαζί με το ταίρι σου πολύ όμορφα και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρόσεχε στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact