ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 26 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτό το διάστημα, Σκορπιέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και μερικά πράγματα δε θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια, που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό, αφού έχεις βγει ήδη από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ερμής, Τοξότη, συνεχίζει να είναι ανάδρομος, οπότε δεν πρέπει να αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε σήμερα τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά, στον εαυτό σου και στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Τοξότη μου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα να έχεις κάποιες διαφωνίες σήμερα, Αιγόκερε, είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου εξηγήσεις στους γύρω σου, ότι οι απόψεις τους δεν είναι σωστές. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζουν ότι έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω, ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα τα πας αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact