ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της τρίτης 27 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Δίδυμε, έχεις σοβαρή πιθανότητα επιτυχίας, αν αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου με σοβαρότητα και, κυρίως, μεθοδικότητα. Γνωρίζεις, πως οι συζητήσεις του παρελθόντος δεν οδήγησαν σε ιδιαίτερη πρόοδο, οπότε είναι καιρός για δράση! Να αποφεύγεις πάντως τις υπερβολές και να εστιάζεις την προσοχή σου στη συνέπεια. Ευκαιρίες προβλέπεται, ότι θα υπάρξουν πολλές, αρκεί όμως να κάνεις τις απαραίτητες υποχωρήσεις και τις κατάλληλες συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Δίδυμε, αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου . Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα παρουσιαστούν κάποιες όμορφες εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα πας πάρα πολύ καλά (οπότε περιμένω κέρασμα). Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν (πάει το κέρασμα) και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε, θα είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις, αλλά και… απολαύσεις. Επιτυχίες και θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και η ευκαιρία σου δίνεται κυρίως μέσα από τη συνειδητοποίηση, πως έχεις αγαπημένα άτομα κατάλληλα να σε στηρίξουν ουσιαστικά με τη στάση τους. Το ωροσκόπιό σου αυτό δείχνει, οπότε εσύ προγραμμάτισε τη δράση σου και φέρσου με δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καρκίνε μου, δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς παρεξηγήσεις, που μπορεί να έρχονται. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες (περιμένω τις ευχαριστίες σου στις 14 Φεβρουαρίου).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα δεις σημαντική άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Με τον προγραμματισμό που έχεις (βασική παράμετρος) και με τις ενέργειες που κάνεις (βασικότερη), είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Λέων, η καλή κοινωνική ζωή σου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το διάστημα, που η στασιμότητά σου αποτελούσε αποκλειστική στάση ζωής έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν, αφήνοντας βέβαια ανολοκλήρωτους πολλούς στόχους σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις ώθηση στα όνειρά σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που οι προβλέψεις του ζωδίου σου δείχνουν, πως θα σου δοθούν μέσα από νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις που δεν τις βλέπεις με πολύ αισιοδοξία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Λέων, να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Σύμφωνα με τους πλανήτες, καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Παρθένε, η ώρα να κατακτήσεις όσα επιθυμείς επιτέλους ήρθε! Αν σκοπεύεις να κάνεις ένα βήμα τώρα, οι πλανήτες εξασφαλίζουν την επιτυχία με τρόπο καθοριστικό για ένα αύριο που προμηνύεται ευχάριστο και δίχως προβλήματα. Ε, σχεδόν δίχως προβλήματα. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, πρώτα τις υποθέσεις που σε καθηλώνουν σε απραξία και μπες σε διαδικασία δράσης το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Παρθένε, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Κάνε αυτό σήμερα και βλέπουμε παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα δείξεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αυτές που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που όμως, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, καθώς υπάρχουν παγίδες που σήμερα δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact