ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της τρίτης 27 Νοεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Υδροχόε, δεν ξέρω πώς να το πώς διαφορετικά, αλλά ένας σημαντικός προορισμός αγγίζεται μέσα σου και επιτέλους τα άστρα δείχνουν να δικαιώνεσαι. Μην το παρακάνεις όμως με τη γνωστή τάση σου για απόλυτη ανεξαρτησία, διότι μπορεί να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση. Αφέσου σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και τις εσωτερικές σου ισορροπίες. Η ψυχή σου βρίσκει αρμονία και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις (τι σου λέω τώρα, ε;) αλλιώς θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, Υδροχόε, διότι από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα (το βλέπεις και στους λογαριασμούς σου) που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά –σιγά (από σήμερα, δηλαδή) να τακτοποιείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η εύνοια σε σένα, Ιχθύ, είναι μεγάλη αυτό το διάστημα και δέχεσαι βοήθεια σε ό,τι προγραμματίσεις. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν τώρα στην προσωπική σου εξέλιξη, αν βέβαια το επιθυμείς και δουλέψεις γι’ αυτό. Το ωροσκόπιό σου δείχνει, πως σπίτι και οικογένεια σε απασχολούν, αλλά δίνεις λύσεις σε όσα προκύπτουν. Οραματίσου την ευτυχία και πάψε να την μπλοκάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες, Ιχθύ, που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Πάλι καλά, δηλαδή, που έχεις κι αισθηματικά. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό από σήμερα και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα (θα’ πρεπε να έβλεπες το ύφος μου).

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact