ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της τρίτης 27 Νοεμβρίου

Σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχουν επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ τα Ζώδια της Γης και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, διεκδικούν σίγουρη επιτυχία και την έχουν!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κριέ μου, το προηγούμενο διάστημα πιθανόν να έφερε κάποιες καθυστερήσεις και η εμφάνιση καταστάσεων από το παρελθόν σε ανάγκασε να οδηγηθείς σε ξεκαθαρίσματα. Τώρα πάντως, το τοπίο είναι ελεύθερο για νέες καταστάσεις που ετοιμάζονται να κάνουν την είσοδό τους. Να είσαι όμως σε ετοιμότητα, διότι τα άστρα προβλέπουν, πως η προσαρμογή σου στη νέα πραγματικότητα θα χρειαστεί να είναι σύντομη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Κριέ, να περιμένεις (μιλώ με αργή, βαθιά φωνή) πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε όμως να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κριέ μου, στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές (ξέρεις τι εννοώ, και ξέρω ότι ξέρεις). Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, τα άστρα λένε πριν απαντήσεις να τη μελετήσεις πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ταύρε, επιτέλους θα δεις κάποιους από τους στόχους σου να υλοποιούνται κι εννοώ αυτούς – οι δυο μας μιλάμε τώρα – που ο φόβος και η ανασφάλειά σου στο παρελθόν μπλόκαραν συστηματικά. Πρόσεξε όμως τι μοιράζεσαι με άλλα άτομα, καθώς οι αλλαγές προβλέπεται πως θα συνεχιστούν, μέχρι να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ολοκλήρωση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχεις καταλήξει ακόμη και τα άστρα συμφωνούν να μη βιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι ακολουθήσουν λογομαχίες και εντάσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα συμβουλεύω: Μη μείνεις σε στασιμότητα καθόλου αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά (δε με βλέπεις, αλλά κλείνω με πονηριά το ένα μάτι).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις στα καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός με απρόοπτα έξοδα, που στο ωροσκόπιό σου φαίνεται πως θα έρθουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact