ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 8 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις την επόμενη περίοδο, Λέων. Πολλά γεγονότα γεμίζουν την καθημερινότητά σου, όμως καλό είναι, να αξιολογήσεις με ώριμη σκέψη τον τρόπο δράσης σου, προκειμένου να αποφύγεις καθυστερήσεις που θα εμποδίσουν την πορεία σου. Η ικανοποίηση που περιμένεις αργεί ακόμα, σύντομα όμως κάποια φιλικά σου άτομα σε ενισχύουν με τη θετική τους πρόθεση και εισπράττεις αναγνώριση για τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Λέων μου, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο, που θα σου κάνουν προτάσεις με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μια επανεμφάνιση ανθρώπου από το παρελθόν, Παρθένε, σε ξαφνιάζει και σε προβληματίζει για τις προθέσεις του. Να είσαι προσεκτικός και εγκρατής, και φρόντισε να αφήσεις αρκετό χρόνο, προκειμένου να εξαντλήσεις κάθε πιθανή πηγή πληροφοριών που θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις σωστά τις προθέσεις του. Μην βιαστείς, διότι η τωρινή σου στάση θα αποτελέσει βάση για τη μελλοντική εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Παρθένε, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, κι επιπλέον μην κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω, ότι έτσι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Παρθένε, πρέπει να λύσεις προβλήματα σε θέματα, που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, για να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σε ετοιμότητα θα πρέπει να βρίσκεσαι το ερχόμενο διάστημα, Ζυγέ μου, προκειμένου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται ξαφνικά και ολοκληρώνουν προοπτικές του παρελθόντος. Μην αφήνεσαι στις επιθετικές σου διαθέσεις, αλλά προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις την εκτόνωσή τους προσωρινά, μέχρι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, Ζυγέ, σου δίνει πολύ ερωτισμό και θα κάνεις το ταίρι σου και περνάει ιδιαίτερα καλά μαζί σου. Εσένα, που ακόμη έχεις μοναξιά, η Αφροδίτη θα ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Ζυγέ μου, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που είσαι σε θέση να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει και σου προσφέρει πλήρη επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σου. Η μοναξιά και η αίσθηση απομόνωσης που βίωσες πρόσφατα εξαφανίζονται και οι σχέσεις σου ξεκαθαρίζουν από κάθε τι που σε στεναχωρεί. Κάποιες δυσκολίες που ακόμη βιώνεις, σιγά – σιγά εξασθενούν και τελειώνουν οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έχεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα πάνε ευχάριστα και θα δεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Σκορπιέ, θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε σήμερα να συγκρατηθείς, διότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς, Τοξότη μου, θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο σήμερα και θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς, παρακάμπτοντας αντιδράσεις και εμπόδια. Προτάσεις που θα ακολουθήσουν, σε οδηγούν σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε κάποιες παγίδες, Τοξότη, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact