ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 8 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η κακή αναμετάδοση πληροφοριών και γεγονότων, Αιγόκερέ μου, προσωρινά σου δημιουργεί αναστάτωση. Με λίγη υπομονή το σκηνικό ξεκαθαρίζει, η αλήθεια επικρατεί, οι καταστάσεις μπαίνουν σε τροχιά και επανέρχεται η αρμονία. Απόφυγε σήμερα κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις και αποσύρσου, για να σκεφτείς καλύτερα πριν πράξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ήρθε το διάστημα για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες, Αιγόκερέ μου, που έχεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μη χαλαρώσεις στο ελάχιστο και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά, προτάσεις που μπορεί σήμερα να σου κάνουν να τις δεχτείς, αφού θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν και η δράση ξεκινά με θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και το αποτέλεσμα σύντομα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις, Υδροχόε μου, να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και να μιλήσεις για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε, Υδροχόε μου, να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, διότι θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές, Ιχθύ, και κρύβουν αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών και εκδηλώσεις παρόρμησης. Η διάθεσή σου να προσφέρεις και να δημιουργήσεις, μπλοκάρει και οι καταστάσεις δε βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο. Να προσέχεις σε συζητήσεις μέσα στην οικογένεια και μη βιαστείς να οδηγηθείς στη λήψη αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Ιχθύ, για κάποιες καταστάσεις, πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του, θα αλλάξεις απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ, έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact