ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Τρίτης 8 Ιανουαρίου

Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καυγάδες και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, κρύβει το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Διαπληκτισμοί, νεύρα και έντονες διαφωνίες, Κριέ, δυσκολεύουν την εξέλιξη των γεγονότων. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και μην αδιαφορείς για τους λόγους που δημιουργούν όλη αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Κάποιες πληροφορίες για υπονομευτική συμπεριφορά γνωστών σου προσώπων, σε βοηθούν να ξεπεράσεις ευκολότερα τα προβλήματα. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει αυτή την περίοδο. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, Κριέ, στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Διαφωνίες και ασάφεια, Ταύρε, σε αποσυντονίζουν και πιθανόν να γίνεσαι πιεστικός στις διεκδικήσεις σου. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι προοπτικές αλλάζουν και θα χρειαστείς υπομονή στην αναμονή των θετικών εξελίξεων. Μην αντιδράς σπασμωδικά σε τυχόν προβλήματα, αντίθετα δέξου την εξέλιξη στο ρυθμό που παρουσιάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου, Ταύρε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν σημαντική επιτυχία! Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ασάφεια, Δίδυμε, χαρακτηρίζει τις επικοινωνίες σου σε κοινωνικό επίπεδο. Μη χάνεις την εμπιστοσύνη σου, επειδή δεν μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, που θα σε οδηγήσουν σε νέους δρόμους. Πρόσεξε στον οικογενειακό τομέα συζητήσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σε λογομαχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ενοχές που έχεις, Δίδυμέ μου, για το πόσο προσφέρεις στη σχέση σου, παίρνουν τέλος, αφού μπαίνεις σε μια περίοδο, η οποία θα είναι καλή για τον έρωτά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σήμερα στα οικονομικά, καθώς θα προκύψουν έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην ωθείς τις καταστάσεις στα άκρα, Καρκίνε, διότι υπάρχει κίνδυνος να ανατραπούν πολλά δεδομένα και να χάσεις τα κεκτημένα σου. Σε επικίνδυνο σημείο βρίσκεται και το κλίμα στην οικογένεια, όπου οι διαμάχες δημιουργούν απογοητεύσεις και αποκαλύψεις παλαιών μυστικών. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και συγκράτησε την ανασφάλεια, που μόνο να σε εμποδίσει μπορεί στην τακτοποίηση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πορευτεί όμορφα σήμερα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Κι εσένα, που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, βεβαιώνω, ότι δε θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Καρκίνε μου, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις αρκετά, διότι κρύβονται αρκετές παγίδες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact