ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

1 στους 4 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί καταλληλότερο τον Μητσοτάκη!

Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20% πέφτει στην πρόθεση ψήφου το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

Τεράστια διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την προτίμηση ενός στους τέσσερις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα της Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Παρασκήνιο». Σ’ αυτήν καταγράφεται τεράστια διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Η ποσοστιαία διαφορά μάλιστα ξεπερνά ακόμα και το ποσοστό του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 41,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 19,8%. Η ποσοστιαία διαφορά τους φτάνει τις 21,7 μονάδες. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 5,2% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,8% και η Ελληνική Λύση με 3,6%.

Εντυπωσιακές όμως είναι οι απαντήσεις για την καταλληλότητα Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Εκεί φαίνεται πως ο πρωθυπουργός έχει αποκτήσει ερείσματα ακόμα και… μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς 1 στους 4 ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως θεωρεί καταλληλότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το αντίστοιχο ποσοστό του Αλέξη Τσίπρα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, είναι στο 0,5%.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact