ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαζάνια με κιμά της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Λαζάνια με κιμά της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μια τέλεια συνταγή, τα λαζάνια με κιμά Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γίνονται εύκολα και πάντα βγαίνουν πεντανόστιμα!

Υλικά

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
  • 600 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 2 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 μελιτζάνες σε λεπτές φέτες
  • 15 λαζάνια
  • 2 φλ. τσαγιού τριμμένο κίτρινο τυρί (γραβιέρα, κασέρι, μοτσαρέλα)
  • 1 φλ. τσαγιού τρίμματα ψωμιού
  • 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
  • Αλάτι- πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε

Βήμα 4

Προσθέτουμε το κρασί, τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 5

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και προσθέτουμε τον μαϊντανό

Βήμα 6

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο

Βήμα 7

Σε ένα ταψί στρώνουμε μια στρώση λαζάνια και από πάνω τον κιμά

Βήμα 8

Βάζουμε και τις μελιτζάνες και το τυρί

Βήμα 9

Επαναλαμβάνουμε με άλλη μια στρώση

Βήμα 10

Πασπαλίζουμε με το τρίμμα ψωμιού και την παρμεζάνα

Βήμα 11

Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς και στο γκριλ για τα τελευταία 5 λεπτά

Βήμα 12

Τα λαζάνια με κιμά Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι έτοιμα!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact