ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, μας δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες σήμερα, σε ωθούν στην… σοβαρότητα, αγαπητέ Κριέ! Με μία Πανσέληνο στον Ζυγό, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένος, αλλά αυτή η ημέρα, έχει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς κι άλλο, ώστε να αντεπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, αρκετή προσοχή χρειάζεται και στην συμπεριφορά σου, ιδίως σε επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές με φίλους, αλλιώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, σίγουρα θα έχεις θετικά αποτελέσματα στα ερωτικά σου «θέλω» και η ημέρα θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σχέδια σου, όσον αφορά την συναισθηματική σου ζωή. Οι φιλίες σου είναι πολύ σημαντικές αυτό το διάστημα, αφού μέσα από εκεί θα πάρεις σωστές συμβουλές, για τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι αναποδιές στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι μάλλον επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αλόγιστης σπατάλης!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες με κόπο! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και σημαντικών τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική! Ωστόσο το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κακοτοπιές, τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επηρεάζει άμεσα τον ερωτικό τομέα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φυσικά απέφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που ενδεχομένως να σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει τώρα να περιορίσεις ξεσπάσματα και καυγάδες, όπως και κάποιες παράλογες απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε καυγάδες, παρεξηγήσεις και τάσεις εγωισμού, στο χώρο εργασίας! Θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα, αλλά με την βοήθεια της τύχης, θα ανταπεξέλθεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει πολύ αγαπητέ Δίδυμε και πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις! Μείνε ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση μέσα στο σπίτι και κάνε όσο περισσότερη υπομονή μπορείς! των άλλων και να θυμάσαι πάντα, πως οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα είναι δίπλα σου! Αντιθέτως, η κοινωνική σου ζωή, όπως και οι μετακινήσεις σου, πάνε όλο και καλύτερα, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μάλλον το παρακάνεις με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες στην σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έπαρση και επιπολαιότητα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, γιατί εκτίθεσαι και το αποτέλεσμα θα σε προσγειώσει απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μειώσεις την τάση σου για κουτσομπολιά! Οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα για μετακινήσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact