ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 15-21/6

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 15-21/6

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα την προσέξεις και θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, στόχο θα βάλεις να βγει προς τα έξω η γοητεία σου, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε ωθήσει στο να δράσεις άμεσα, θα επιχειρήσεις να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις, ωστόσο πέρα από την εξωτερική εικόνα η επιτυχία θα απαιτεί και την σωστή προσέγγιση. Μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, δείξε από τις αρχή τις πραγματικές σου προθέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, ίσως να μην λείψουν οι αντιθέσεις. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν τα πείσματα, προσοχή στην παρορμητικότατα σου και στην τάση σου να κινείσαι απρόβλεπτα. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την ορμητικότητα σου, βάλε σε τάξη τις επιθυμίες και τις αντιδράσεις σου. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει η εβδομάδα αυτή. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περαιτέρω επαφών.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη και στο συναίσθημα. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ατίθαση αυθόρμητη και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα φλερτάρεις σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, βασίσου στο ένστικτο σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις εσωτερικές εντάσεις, κινήσου με χαλαρότητα. Μάθε περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Δίδυμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact