ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου

Παρασκευή σήμερα και η όψη του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας κάνουν και χαμογελάμε!

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, έχουν συναισθηματικές χαρές και εκπληρώνουν όνειρα και στόχους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εύνοια σήμερα, φίλε Κριέ, αφορά βαθιές επιθυμίες και σημαντικά σχέδια που έχεις σκοπό να κάνεις πραγματικότητα, καιρό τώρα! Διεκδίκησε και κάνε πραγματικότητα τους στόχους και σκοπούς σου λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την αυξημένη σου διορατικότητα! Το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, αλλά και εποικοδομητική σοφία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να γευτείς καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θες να κινείς εσύ τα νήματα στις ερωτικές σου συναναστροφές και το καταφέρνεις! Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία σήμερα, να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, έρχονται ωφέλιμες αποκαλύψεις για την πρόοδο σου! Διευθετείς με άνεση οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε ωθήσει σήμερα να βελτιώσεις στο έπακρο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Απολαμβάνεις την αγάπη και την αποδοχή των άλλων! Αν πρόσφατα είχες παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο, σήμερα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σας, αρκεί να δράσεις! Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για εξόδους ψυχαγωγίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και τρυφερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να ανανεώσεις την σχέση σου, η οποία βελτιώνεται στο μέγιστο βαθμό και υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από το ταίρι σου, που θα σε κάνει ευτυχισμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική λύση, σε βοηθά να ξεπεράσεις άγχη! Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου και οι συναδελφικές σου σχέσεις, βοηθούν την πρόοδο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου φέρει τύχη και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα σου δώσει άπειρες λύσεις! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για να φροντίσεις τον εαυτό σου, ομορφαίνεις, και ανανεώνεσαι ψυχολογικά! Θα μπορέσεις να δράσεις και να κάνεις σωστές κινήσεις σήμερα και έτσι, οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα παραδόξως, αποφεύγεις το φλερτ και το παιχνίδι! Θες να κάνεις επιτέλους, μία αξιόλογη γνωριμία και πιθανόν να το καταφέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνε έμπρακτα την αγάπη σου και αυτό θα κάνει το ταίρι σου, να μην αμφιβάλλει για τον έρωτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχονται λύσεις από το πουθενά και “κλείνεις τρύπες”! Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η στιγμή να καταφέρεις αυτό που θες και να καταπλήξεις τους με την απόδοση σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact