ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου

Χρόνια Πολλά Τοξοτάκια! Ο Ήλιος περνάει στο ζωηρό Ζώδιο του Τοξότη και βελτιώνεται η ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων!

Η καλύτερη περίοδος για ταξίδια και κοινωνικοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ετοιμάσου για μία απόλυτα θετική ημέρα, αγαπητέ Κριέ! Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, είσαι πανέτοιμος και ικανός να αλλάξεις φιλοσοφία και να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Μέσα από επικοινωνίες, κοινωνικές επαφές και συναναστροφές και μετακινήσεις, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους! Η καλύτερη στιγμή, για οργάνωση ταξιδιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε στο άλλο σου μισό, μία ψυχαγωγική βόλτα σήμερα και σίγουρα, θα περάσετε τέλεια μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, εξομολογήσεις και ρομαντικά ραντεβού ή ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τάση σου για υπεραισιοδοξία, θα δημιουργήσει προβλήματα σε καριέρα και χρήμα! Να είσαι ώριμος και προσγειωμένος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, ήρθε η στιγμή, που θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές, που ήθελες εδώ και καιρό! Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από την αρχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν και να μεταμορφώσεις τα πάντα! Απομακρύνεις τοξικές σχέσεις ή ψυχοφθόρες καταστάσεις και νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Επιπλέον, μία αποκάλυψη, εξυπηρετεί απόλυτα στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου εξομολογεί τον έρωτα του και αυτό σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτικές καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό, αλλά ενδεχομένως και αρκετή ζήλια μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις σήμερα! Οικονομικά όμως, θα έχεις μόνο επιτυχίες και θετικές αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις όλες τις σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Μπορείς να έρθεις ξανά κοντά σε πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, για οποιοδήποτε λόγο! Ζύγισε τις καταστάσεις και αν είχες παλαιότερα αδικηθεί από ορισμένους, τώρα θα βρεις το δίκιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να επιδιώξεις μία συζήτηση για επισημοποίηση ή απλά για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το άλλο σου μισό! Για εσένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα σου προσφέρει ευκαιρίες, να κάνεις μία νέα ρομαντική, αξιόλογη και σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην ξοδεύεις χρήματα για καλλωπισμούς ή ενδύματα σήμερα! Στην καριέρα, έρχονται νέες ωφέλιμες συνεργασίες και εποικοδομητικές συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact