ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιανόητη ματσάρα στο Λονδίνο-Μυθική ανατροπή από την Ντόρντμουντ

Λίβερπουλ-Γκενκ

Χάνοντας ένα ”τσουβάλι” ευκαιρίες, η Λίβερπουλ νίκησε μόνο με 2-1 την Γκενκ στο «Anfield» και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Νάπολι με τη Σάλτσμπουργκ, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι «ρεντς» του Γιούργκεν Κλοπ δημιούργησαν συνολικά 25 τελικά, οι 8 στο στόχο ωστόσο κατάφεραν και αγχώθηκαν όταν είδαν την Γκενκ να φέρνει το ματς στα ίσα. Τελικά η λύση δόθηκε από τον Άλεξ Όξλεϊ-Τσάμπερλεϊν που με εξαιρετική κίνηση πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας της τη νίκη.

Η Λίβερπουλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 9′ με κεφαλιά του Φαν Ντάικ, μετά από κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ, που πέρασε λίγο έξω. Πέντε λεπτά αργότερα οι «ρεντς» άνοιξαν το σκορ με τον Οριγκί να περνά ωραία για τον Μίλνερ που από τα πλάγια γύρισε για τον Βαϊνάλντουμ κι αυτός μετά από κόντρες έκανε από κοντά το 1-0. Στο 21′ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με σουτ του Μίλνερ που απέκρουσε ο Κούτσκε, όπως και δύο λεπτά αργότερα σε προσπάθεια του Κεϊτά. Στο 39′ η Λίβερπουλ είχε καλή στιγμή με τον Οριγκί να γεμίζει για τον Σαλάχ, τον Ντεβαέστ να κάνει λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Αιγύπτιος και πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα η Γκενκ έφερε το ματς στα ίσα με τον Χέινεν να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Σαματά με ωραία κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Στο 53′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Λίβερπουλ πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Όξλεϊ-Τσάμπερλεϊν, που ενώ ήταν με πλάτη στην εστία, γύρισε εξαιρετικά και σούταρε συρτά κάνοντας το 2-1. Στο 61′ η Γκενκ είχε καλή στιγμή με τον Χέινεν να εκτελεί ένα φάουλ, τον Ντέβαεστ να παίρνει την κεφαλιά και τον Άλισον να αποκρούει. Στο 81′ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Χέινεν να σουτάρει και τον Άλισον να αποκρούει.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact